Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

Stezka odvahy

 

V pátek 14.října jsme se sešli u Atlasu, každý dostal svítící kroužek na ruku, dřevěné kolečko do kapsy a společně vyrazili na stezku odvahy. Cestou na nás čekali různá strašidla a stezka tmou byla jen pro odvážné. Máme, ale šikovné hasiče a tak v počtu 11 dětí jsme se vypravili podél cesty ze svíček. Cestu mezi stromy, přes pole, tiše kolem klekánic a na závěr útěk před motorovou pilou jsme společně zvládli. V cíli proběhla výměna dřevěného kolečka za párek, který jsme si sami mohli opéct na ohni.  Děti si tak vyzkoušeli jak moc jsou odvážné a na příště vzkazují : PŮJDEME ZASE !

Lucie Holéczyová

Vedoucí mladých hasišů

Stezka odvahy

 
Tisk

DRAKIÁDA S MLADÝMI HASIČI

Dne 9.10.2016 se na Honculi u řeky Odry uskutečnila drakiáda. Organizátory této akce byli děti z kroužku mladých hasičů, jejich vedoucí a muži z výjezdové jednotky.
Akci můžeme označit za podařenou. Počasí nás sice trochu ten den zkoušelo co vydržíme, ale i přes déšť, vítr, slunce, bezvětří a zimu jsme to zvládli. Na úvod jsme rozdali diplomy za účast a udělali registraci ručně vyrobených draků. Ty se zapojily do soutěže o ceny. 
S létáním se některým ze začátku moc nedařilo a tak se s draky museli trošku rozběhnout. Přesto že vítr nebyl moc silný, povedlo se některé draky dostat hodně vysoko.
Pro ty co draky zrovna nepouštěli, bylo připravené malé občerstvení. Na zahřátí se dal zakoupit svařák nebo čaj s rumem, chipsy, tatranky a špekáček s chlebem na opečení. Oheň hlídali muži z výjezdové jednotky, ti také pomáhali s přípravou akce a s prodejem.  Pro děti byly připravené různé ukázky toho, jak to v kroužku mladých hasičů vypadá. K vidění byla nachystána základna pro požární útok, k vyzkoušení štafeta 4x60m a vázání uzlů. Mladí hasiči tak měli možnost  se pochlubit co už všechno umí. Také byla možnost si prohlédnout zásahové vozidla a někteří se dokonce i projeli. K večeru jsme rozdali ceny, uklidili, uhasili oheň a odjeli domů.

Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili a těšíme se na další akce

 

Vedoucí mladých hasičů

Lucie Holéczyová

Drakiada

 

Drakiada

 
Tisk

Noční závody v Klimkovicích 27.8.2016

 

Prázdniny jsme společně zakončili nočními závody v požárním útoku 27. 8. 2016 v Klimkovicích.

Pro děti nová zkušenost, z které měli docela trému. Těchto závodů se zúčastnilo hodně družstev, konkurence byla veliká a nám se nepodařilo umístit do pátého místa, ale i tak jsme odešli s úsměvem a vyzkoušeli jsme si bungee running.

Noční závody v Klimkovicích

 

Noční závody v Klimkovicích

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 8 z 9
Čtvrtek, 18. Duben 2024

Design by: LernVid.com