Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Stalo se
Den obce 12.9.2020

12.9.2020 se v areálu Dělnického Domu konal tradiční den obce. A my jsme tam samozřejmě nemohli chybět s prezentací techniky. Bohužel, kvůli Covidu-19, jsme nemohli zpřístupnit interiéry vozů, ale i tak byl o prohlídku techniky zájem jako vždy.








 
Letní hasičský večírek 2020

V sobotu 22. srpna jsme uskutečnili nově letní večírek za hasičskou zbrojnicí. Vstupenky v ceně 60,- Kč si tentokrát zakoupilo 32 zájemců, z toho 24 našich členů SDH. Na jídlo nám grill mistr Jirka připravil výborné klobásy. Pro hosty byla připravena i bohatá tombola, ve které bylo mimo jiné i možno vyhrát sud piva nebo živé selátko. Během večera se přiřítil déšť a tak jsme museli využít prostory hasičské zbrojnice. I přes tento malý přesun mohl večírek pokračovat naší skvělou tombolou. Po rozdání krásných cen, jsme si zahráli o ty největší. Obě ceny vyhrál jeden host a to vždy na stejné číslo.   Večer s dobrou zábavou pokračoval až do pozdních nočních hodin a tak děkujeme vám všem, kteří jste na tuto povedenou akci našeho sboru přišli. Poděkování patří rovněž obsluze u prodejního pultu, který byl stále vytížen žíznivými krky.

JP

   

 
Výhra v soutěži 2020

Díky našim příznivcům na Facebooku se nám 7.7.2020 podařilo vyhrát v soutěži se společností Kärcher mokro-suchý vysavač NT 50/2 Me Classic Edition.

JP

vysavac

 
Den dětí v ZOO Praha 2020

Den dětí v ZOO Praha

5.7.2020 jsme s Mladými Hasiči vyrazili na výlet k příležitosti dne dětí. Zúčastnilo se se 8 dětí z řad našich Mladých hasičů + dospělý doprovod. Počasí nám vyšlo více než skvělé a tak jsme si to pořádně užili. Cestu tam i zpět jsme podnikly žlutým vlakem. Cestovali jsme, někteří jistě poprvé, i metrem. V zoo jsme se svezli lanovkou a mimo jiné jsme otestovali i rychlost našich Mladých Hasičů na dráze. Prostě krásný den v krásné Zoo Praha.

JP

zoo1

zoo2

zoo3

zoo4

zoo5

 

Více foto

 
Polanecký sběr šrotu 2020

Polanecký sběr kovového šrotu

V sobotu 4.7.2020 jsme se rozhodli uspořádat akci s názvem Polanecký sběr šrotu. Smyslem celé akce bylo ulevit spoluobčanům od nepořádku na zahradách, ve sklepeních, na půdách a podobně. Zájemci o odvoz šrotu měli volat a domluvit se telefonicky, aby nedošlo k tomu, že den před akcí před domy „uklidí“ jiní občané. Akce se zúčastnilo 8 členů našeho sboru. Na odvoz se přihlásilo tolik lidí, že jsme museli povolat traktor s vlečkou, který zapůjčil a jako sponzorský dar pan Martin Mučka. Tímto bychom také chtěli panu Mučkovi poděkovat. Celkem se nám za 4 hodiny podařilo nasbírat a odvézt 2740 Kg starého železa.

Děkujeme Vám všem !

JP

sber1

sber3

sber7

sber9

sber11

 

více foto

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 5 z 11
Sobota, 20. Duben 2024

Design by: LernVid.com