Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Tisk

Vážené členky a členové SDH, vážené sestry a bratři,

vzhledem k tomu, že probíhající koronavirová epidemie a s tím související přijatá vládní a ministerská opatření stále ovlivňují přípravu a průběh výročních valných hromad se výbor SDH v Polance rozhodl, a to bohužel stejně jako v loňském roce, že výroční valná hromada SDH bude z důvodu nouzového stavu v ČR a současných platných opatření o shromažďování osob uvnitř budov (respirátory, rozestupy, pravidlo O-N-T apod.) přeložena a bude uskutečněna až po zrušení všech vládních a hygienických omezení. To znamená, že i letos se opět naše výroční valná hromada neuskuteční a mohla by se uskutečnit ihned po zrušení vládních nařízení např. v měsících na začátku roku 2022.

 

Z důvodu nutnosti aktualizace stavu počtu členů SDH na přelomu tohoto roku, musí být členské příspěvky zaplaceny do 20.12. 2021. Jsme si však vědomi, že po celý tento rok jsme pro vás neuskutečnili žádné kulturní a společenské akce, a tak se celý náš výbor SDH jednomyslně rozhodl, že se na příští rok sníží výše členských příspěvků o 100,- Kč, a to pouze na částku, která musí být odvedena na okresní sdružení v Ostravě ve výši 150,- Kč. Tuto částku budou vybírat naši úsekáři, kteří vás osobně navštíví i s touto informací.

 

Stejně jako loni pro vás zavádíme možnost zaslat členské příspěvky na účet SDH Polanka č. 164138110/0300 (a to hlavně pro členy, kteří nebydlí v Polance). Jako variabilní symbol použij datum narození ve tvaru DDMMRRRR (DD-den, MM-měsíc, RRRR-rok) a do zprávy pro příjemce napiš své příjmení. Pokud bys chtěl(a) ukončit své členství v našem sboru, sděl to rovněž svému úsekáři nebo nám to napiš na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Zároveň vám dáváme k dispozici NÁVRH rozpočtu a plánu práce našeho sboru na rok 2022. Oba tyto NÁVRHY budou předloženy ke schválení při řádném konání výroční valné hromady.

Výbor SDH vám všem děkuje za pochopení a za spolupráci v této těžké době. Přejeme vám i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, mnoho štěstí, zdraví, osobních a pracovních úspěchů v novém roce 2022 a těšíme se na setkání s vámi na dalších akcích našeho sboru.

 

 
Čtvrtek, 25. Duben 2024

Design by: LernVid.com