Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Tisk

Výroční zpráva Mladých hasičů za rok 2020

Dovolte mi vás seznámit s činností mladých hasičů v roce 2020. Náš sbor má celkem 8 dětí. Z důvodu věkového rozdílu našich dětí a rozdělení do družstev mladších a starších žáků, děti docházely na pravidelně schůzky do sousedního sboru ve Svinově, kde hostovali a doplňovali soutěžní družstva spojené z dětí ze Svinova a Polanky. Těchto schůzek se zúčastňovali i naši vedoucí.  Mládež se zúčastnila několika soutěží například v Michálkovicích, Vratimově a podzimního branného závodu.

 

V měsíci červenci proběhl den dětí, formou jednodenního výletu do Pražské zoologické zahrady s malou prohlídkou Prahy. Výletu se zúčastnilo všech 8 dětí a doprovázeli je 4 dospělí. V brzkých ranních hodinách jsme vyjeli vlakem ze Svinovského nádraží směr Praha. Do Prahy jsme dorazili kolem 10 hodiny a putovali MHD do ZOO. Prohlídka trvala 5 a půl hodiny a viděli jsme mnoho krásných zvířat. Po dokončení prohlídky jsme si prošli Prahu a postupně se dostali až na hlavní nádraží odkud naše cesta pokračovala až domů. Někteří z nás si z výletu odváželi i netradiční suvenýr v podobě sloního trusu v kbelíku.

 

Rok 2020 byl pro konání schůzek a soutěží dosti náročný, a to z důvodů vládních nařízení. A však jsme se scházeli, co to jen šlo. Do roku 2021 máme připraven nábor mladých hasičů, kdy již máme velký zájem ze strany dětí z Polanky. A proto uděláme maximum, aby byla reprezentace našeho sboru co nejlepší a nejkvalitnější. Těšíme se až se zase vše vrátí zpět do normálu a my se budeme moct zúčastňovat tréninků a soutěží v okolí.

 

 

 
Neděle, 19. Květen 2024

Design by: LernVid.com