Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

Požární ochrana očima dětí

I letos se naše děti zúčastnili již 44. ročníku literárně – výtvarné soutěže „Požární ochrana očima dětí“. Téma letošního ročníku bylo: Vodní zdroje pro hašení požárů. Z našeho sboru se této celostátní soutěže zúčastnilo 10 mladých hasičů. Na výherních místech se sice neumístili, ale v tom mrazivém počasí jsme si jarní trénink zpříjemnili kreslením obrázků u rozpáleného krbu v šatnách Dělnického domu.

 
Tisk

Halloween Disco

Podzim se blíží ke konci a tak jsme to s dětmi oslavili. Již ve vyklízené hasičárně jsme pro ně připravili podvečerní diskotéku v maskách a soutěže. Nesmělo chybět (dětské) šampaňské  a brambůrky. Celý večer se pouštěli písničky, které jsme si sami vybírali a na  ně pak tancovali a zpívali. K vidění byly masky jako Batman, čarodějové, duch, kostlivec a jiné. Dětem se zábava moc líbila a jelikož jsou to malí hasiči, tak jsme si na začátku diskotéky zopakovali i topografické značky, to byla to pro ně volná vstupenka …

Halloweem Disco

Helloween Disco

 
Tisk

Letní víkendový kemp v Budišově nad Budišovkou

Ve dnech 25.-27.8. 2017 jsme s dětmi navštívili malý kemp v Budišově nad Budišovkou. Táboru se zúčastnilo sedm dětí – Kuba, Vojta, Hugo, Matěj, Bětka, Natálie, Romana a dvě vedoucí, Dáša s Lucií. Děti měly tento výlet za odměnu a za to, že pravidelně a ochotně chodí na tréninky a schůzky. Ubytovaní jsme byli ve třech stanech, které jsme  postavili hned vedle sebe. Kemp nám nabízel široké využití pro volný čas a my jsme neváhali a vše postupně vyzkoušeli. Hráli jsme tenis, badminton, děti využily dětské hřiště se skluzavkou, obří trampolínu a i nás tam čekal nádherný venkovní bazén se slanou vodou. Ten nejvíce ocenily zejména děti. Za kempem se nacházel les a velké hřiště pro diskgolf, který jsme hráli celé jedno dopoledne. Stravu jsme si v místní kuchyňce připravovali sami, večery jsme trávili u ohně a opékali špekáčky. Dřevo na podpal si děti sami nasbíraly v lese a to hlavně proto, že bez práce nejsou koláče .  Během těchto tří dnů se nám krásně vystřídalo i počasí, užili jsme si jak sluníčka a tepla, tak i deště a zimy, která byla hlavně v noci. I přesto jsme to všichni ve zdraví a s úsměvem zvládli a už teď se těšíme na další tábor, který bude zase příští rok.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 5 z 9
Sobota, 27. Červenec 2024

Design by: LernVid.com