Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

Letní víkendový kemp v Budišově nad Budišovkou

Ve dnech 25.-27.8. 2017 jsme s dětmi navštívili malý kemp v Budišově nad Budišovkou. Táboru se zúčastnilo sedm dětí – Kuba, Vojta, Hugo, Matěj, Bětka, Natálie, Romana a dvě vedoucí, Dáša s Lucií. Děti měly tento výlet za odměnu a za to, že pravidelně a ochotně chodí na tréninky a schůzky. Ubytovaní jsme byli ve třech stanech, které jsme  postavili hned vedle sebe. Kemp nám nabízel široké využití pro volný čas a my jsme neváhali a vše postupně vyzkoušeli. Hráli jsme tenis, badminton, děti využily dětské hřiště se skluzavkou, obří trampolínu a i nás tam čekal nádherný venkovní bazén se slanou vodou. Ten nejvíce ocenily zejména děti. Za kempem se nacházel les a velké hřiště pro diskgolf, který jsme hráli celé jedno dopoledne. Stravu jsme si v místní kuchyňce připravovali sami, večery jsme trávili u ohně a opékali špekáčky. Dřevo na podpal si děti sami nasbíraly v lese a to hlavně proto, že bez práce nejsou koláče .  Během těchto tří dnů se nám krásně vystřídalo i počasí, užili jsme si jak sluníčka a tepla, tak i deště a zimy, která byla hlavně v noci. I přesto jsme to všichni ve zdraví a s úsměvem zvládli a už teď se těšíme na další tábor, který bude zase příští rok.

 
Tisk

Ukázka požárního útoku na pálení čarodějnic u Sokolovny

Poslední dubnový večer se naši malí hasiči museli vypořádat s doutnající dýmovnicí na zatravněné ploše u Sokolovny v Polance. Do vysílaček jim byl nahlášen hustý oblak dýmu. Proto malí hasiči neváhali a jeli tento dým uhasit. V rámci cvičení a ukázky pro děti i dospělé tímto předvedli, jak takový požární zásah probíhá. Za tuto ukázku sklidili naši mladí hasiči od všech diváků velký potlesk.

 
Tisk

Český halový pohár v běhu na 60 m s překážkami, Vítkovice aréna Ostrava

V sobotu 25. března 2017 se našich 7 mladých hasičů zúčastnilo své první soutěže v běhu na 60 metrů s překážkami. Soutěž se konala v nové kryté atletické hale v Ostravě - Vítkovicích. Na výherních místech se sice neumístili, ale byla to zkušenost jak pro ně, tak i pro jejich vedoucí. Každý soutěžící měl dva pokusy. Dětem se soutěž moc líbila, a tuto, dalo by se říct jednoduchou soutěž si v příštím roce určitě zopakujeme.

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 6 z 9
Čtvrtek, 18. Duben 2024

Design by: LernVid.com