Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

PRVNÍ ZÁVODY 2.7.2016 OLBRAMICE

Nabídla se nám perfektní příležitost vyzkoušet si atmosféru závodů v požárním útoku. V červnu jsme nově začali trénovat. Nejprve na sucho bez vody jen natahování hadic, abychom si určili, kdo bude mít jaký úkol. Děti byly moc nadšené a my ještě více, protože jim to hned napoprvé krásně šlo. Když už jsme si byli jistí kdo má jaký úkol, a že nám to pěkně jde, rozhodli jsme se vyzkoušet útoky i na vodu. I tento trénink zvládly děti na jedničku.
Ve středu 29.6. jsme byli pozváni na trénink do Olbramic, přímo na hřiště, kde se později konaly závody. Byla to perfektní možnost si to natrénovat tak, jak to později vypadalo na závodech. Děti s úžasným nadšením a snahou předvedly krásné natrénování požárních útoků. Dne 2.7. 2016 jsme se tedy účastnili závodů se dvěma týmy Polanka A, Polanka B. Každý tým běžel na 2 pokusy. Ten první se týmu Polanka A moc nezdařil, ale i tak jsme pokus dokončili. O to nám šlo především. Polanka B útok zvládla krásně. Ve druhém kole oba týmy předvedly krásný požární útok. S těmito útoky jsme se umístili na krásném 4. a 5. místě. Děti vyhráli dětské šampusy a sladkosti. Po návratu do hasičské zbrojnice jsme dětem moc poděkovali za to, jak jsou úžasní. Trénovali s vodou pouze jen 2x a závody zvládli jako opravdoví profesionálové.

Po závodech jsme si za to všichni bouchli šampaňské a pořádně to zapili. Už teď se těšíme na další tréninky a závody…Smějící se

soutezni druzstvo

 
Tisk

Den otevřených dveří s náborem dětí

Dne 11. května 2016 jsme uspořádali DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ v hasičské zbrojnici. Cílem této akce byl především nábor dětí do kroužku mladých hasičů ve věku 5-10 let, který bude začínat v našem sboru úplně nanovo. Nové děti, nové způsoby a hlavně nové vedoucí Dagmar Janoušková a Lucie Holéczyová. Už od ranních hodin jsme chystali vše potřebné, aby se u nás líbilo rodičům a především dětem. V garáži nám vypomáhali muži z výjezdové jednotky. Představovali hasičské vozy, hasičskou zbrojnici, veškeré vybavení a prostředky. Nejen děti, ale i dospělí měli možnost vše prozkoumat, osahat a vyzkoušet. V sále ve druhém patře už jsme čekali s malým programem a s informacemi. Měli jsme vystavené ocenění, diplomy a poháry z minulých ročníků k prohlédnutí. Děti si prohlédly technické prostředky a taky si mohly vyzkoušet uzly. Dále měli možnost si vybarvovat omalovánky a lovit rybičky. Mezitím jsme rodičům podávali informace o kroužku mladých hasičů. Někteří rodiče nám vyplnili přihlášky ihned po získaných informacích. V tento den se nám přihlásilo 18 dětí. To je moc hezké číslo a my se na nové děti moc těšíme. Nábor jsme zakončili malým občerstvením s opékáním špekáčků za hasičskou zbrojnicí.
Tento den se nám opravdu vydařil a už se těšíme na další společné dny.

den otevrenych dveri

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 9 z 9
Sobota, 27. Červenec 2024

Design by: LernVid.com