Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

Ukončení kroužku mladých hasičů

Vážení rodiče,

Z důvodů nedostatku vedoucích a nezájmu dětí byl ke dni 31.12.2021 kroužek mladých hasičů zrušen. Děkujeme za pochopení.


 
Tisk

Den dětí

Vzhledem k stálým vládním nařízením jsme se dočkali dne dětí letos v trochu opožděném termínu. Proto jsme se rozhodli si ho pořádně užít.

12.6.2021 jsme s mladými hasiči vyrazili na výlet do zoo Ostrava. Zúčastnilo se pouze 5 dětí, protože ostatní se účastnili dopoledních závodů v požárním sportu.  Počasí bylo velmi slunečné a teplé, a tak jsme si to mohli užít. Po čtyřech hodinách v zoo, se začali stahovat mraky a vypadalo to na déšť. Proto jsme se rozhodli pokračovat v programu v naší hasičské zbrojnici, kde jsme se sešli se zbytkem dětí. Po příjezdu jsme si dali drobné občerstvení a zašli na procházku do parku. Po vydovádění se na kolotoči jsme se rozhodli zajít na zmrzlinu. Při cestě zpátky nás ale přece jenom zastihl déšť. Nebyli bychom hasiči, kdybychom si z toho dělali vrásky. Když už jsme byli převlečení a usušení, opět se venku ukázalo sluníčko a my mohli začít opékat špekáčky, jak bylo původně v plánu. Když už všichni měli plná bříška šli jsme si do sálu zahrát nějaké hry, pustit pohádku a uložit se na spaní. Ovšem co by to byl za den dětí bez pořádné stezky odvahy. A tak jsme začali vše připravovat. Děti už při usínání prosily, aby žádná stezka nebyla. Nevím, jaký mají vliv děti na počasí, ale díky jejich prosíkům se objevil obrovský déšť a z naší stezky sešlo. Den dětí to byl opravdu vydařený. Ale už teď děti ví, že se stezce nevyhnou.

Den dětí 2021

Den dětí 2021

Všechny fotky naleznete ve fotogalerii

 
Tisk

Ostatní tréninky

Během tréninku jsme trénovali i tzv. "na sucho", to znamená, že mladí hasiči napojí hadice a spojky vše jako při požárním útoku, ale nejde jim voda do hadic. Hodně jsme cvičili topografické značky, zdravovědu, uzlování a motání hadic. Při každém tréninku nesměla chybět rozcvička a nějaké ty hry.

trenink

trenink

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 1 z 9
Pátek, 19. Duben 2024

Design by: LernVid.com